Vanaf jongs af aan houd ik enorm veel van mensen, dieren, kunst én natuur. Ik was het type meisje dat het liefste buiten speelde en uit de boom gevallen vogeltjes verzorgde tot ze uitvlogen. Ook kon ik urenlang in de weer zijn met knutselen en tekenen. Met de jaren werd mijn passie voor zorg steeds groter. Zo werd ik op de middelbare school buddy van iemand met downsyndroom en was ik vertrouwenspersoon voor medescholieren.

Na een oriëntatiejaar op het Bernard Lievegoed College for Liberal Arts (2012 – 2013), heb ik de opleidingen Vaktherapie Beeldend (2013 – 2017) en Veterinaire Natuurgeneeskunde (2013 -2018) afgerond. Tijdens en na deze opleidingen heb ik werkervaring opgedaan binnen het voortgezet onderwijs en de GGZ. Zo heb ik als coach gewerkt bij De Zorgcoach en werk ik als creatief therapeut in het St. Antonius ziekenhuis binnen de afdeling Psychiatrie & Psychologie. Hiernaast ben ik docentcoach bij de minor Project van je Leven aan de Hogeschool Utrecht. Waarin ik studenten en jonge ondernemers begeleid bij hun persoonlijke ontwikkelingsprocessen en het opstarten van hun eigen bedrijf.
Ik houd van afwisseling en ga graag uitdagingen aan! Mijn werkwijze is persoonlijk en aandachtgericht. Ieder mens of dier is uniek dus behoeft een eigen traject en behandelwijze. Ik ben gedreven en leergierig en heb een eindeloze wil om nieuwe richtingen en inzichten te ontdekken.

Mijn grote droom voor een eigen therapeutische praktijk is met Kwiek therapie werkelijkheid geworden. Mijn passies voor mensen, dieren, kunst én natuur gecombineerd onder dezelfde noemer! Met Kwiek wil ik mens en dier helpen weer in hun eigen kracht te komen, omdat ik geloof dat vanuit daar haast alle genezingsprocessen mogelijk zijn.